Gekozen filters:

Wis alle gekozen filters

DesignBrands Artikelen 1 tot 18 van 4 574 in totaal

Pagina:
 • 186.15 EUR

  De Kartell FL/Y Hanglamp Petroleumblauw (doorzichtig) is ontworpen door het merk Kartell. Als officieel dealer van Kartell kunnen wij het gehele assortiment van Kartell leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 123.00 EUR

  De Wever&Ducré Ron 1.0 LED Inbouwspot 2700K Wit is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 415.00 EUR

  De Marset Maranga C Plafondlamp Wit is ontworpen door het merk Marset. Als officieel dealer van Marset kunnen wij het gehele assortiment van Marset leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 161.00 EUR

  De Anglepoise Original 1227 Midi Hanglamp Zwart /Zwart Snoer is ontworpen door het merk Anglepoise. Als officieel dealer van Anglepoise kunnen wij het gehele assortiment van Anglepoise leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 186.00 EUR

  De Wever&Ducré Box 2.0 LED 2700K Hanglamp Koper is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 439.00 EUR

  De Bruck Cantara Glas Up 190 LED Chroom is ontworpen door het merk Bruck. Als officieel dealer van Bruck kunnen wij het gehele assortiment van Bruck leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 298.00 EUR

  De Wever&Ducré Pace 6.0 LED 3000K Outdoor Vloerlamp Wit is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 196.00 EUR

  De Anglepoise Type 75 Mini Tafellamp Anglepoise + Paul Smith Edition Two is ontworpen door het merk Anglepoise. Als officieel dealer van Anglepoise kunnen wij het gehele assortiment van Anglepoise leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 183.00 EUR

  De Normann Copenhagen Shelter Tafellamp Grijs is ontworpen door het merk Normann Copenhagen. Als officieel dealer van Normann Copenhagen kunnen wij het gehele assortiment van Normann Copenhagen leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 554.99 EUR

  De Diesel with Foscarini Fork Mini Tavolo Tafellamp is ontworpen door het merk Diesel with Foscarini. Als officieel dealer van Diesel with Foscarini kunnen wij het gehele assortiment van Diesel with Foscarini leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 199.00 EUR

  De Muuto Leaf Tafellamp Groen is ontworpen door het merk Muuto. Als officieel dealer van Muuto kunnen wij het gehele assortiment van Muuto leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 188.00 EUR

  De Wever&Ducré Pyramid 1.0 LED111 Inbouwspot 2700K Wit is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 217.00 EUR

  De Luceplan Costanzina LED Tafellamp Aluminium/Wit is ontworpen door het merk Luceplan. Als officieel dealer van Luceplan kunnen wij het gehele assortiment van Luceplan leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 260.99 EUR

  De Lumina Zeta Plafondlamp Zwart is ontworpen door het merk Lumina. Als officieel dealer van Lumina kunnen wij het gehele assortiment van Lumina leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 801.00 EUR

  De Louis Poulsen AJ vloerlamp roest is ontworpen door het merk Louis Poulsen. Als officieel dealer van Louis Poulsen kunnen wij het gehele assortiment van Louis Poulsen leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 2 926.00 EUR

  De Tonone Bolt hanglamp 8 armen met zwarte vleugelmoer is ontworpen door het merk Tonone. Als officieel dealer van Tonone kunnen wij het gehele assortiment van Tonone leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 110.00 EUR

  De Anglepoise Original 1227 Hanglamp Wit/Grijs Snoer is ontworpen door het merk Anglepoise. Als officieel dealer van Anglepoise kunnen wij het gehele assortiment van Anglepoise leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 785.00 EUR

  De Secto Design Owalo 7030 Wandlamp Noten is ontworpen door het merk Secto Design. Als officieel dealer van Secto Design kunnen wij het gehele assortiment van Secto Design leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

Artikelen 1 tot 18 van 4 574 in totaal
Pagina:
TOP