Gekozen filters:

Wis alle gekozen filters

Plafondlampen Artikelen 1 tot 18 van 4 424 in totaal

Pagina:
 • 371.99 EUR

  De Modular Duell Surface 1 x LED GI Plafondlamp is ontworpen door het merk Modular. Als officieel dealer van Modular kunnen wij het gehele assortiment van Modular leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 59.90 EUR

  Verchroomde LED plafondlamp Gonaro met twee verstelbare lamphoofden - IP44 Met de LED aangedreven plafondlamp Gonaro, die ook aan de wand gemonteerd een goed figuur slaagt, laten ruimtes zich ideaal accentueren. Daarbij laten de twee ringvormige lamphoofden, die op kogelscharnieren werden bevestigd, zich overeenkomstig uitrichten. Zo kan niet alleen de lichtrichting naar wens worden bepaald, maar komt de lamp ook visueel altijd weer anders over, wat door de respectievelijke uitrichting van de...

 • 266.99 EUR

  De Modular Marbul Plafondlamp 1x LED 2700K 25 GI is ontworpen door het merk Modular. Als officieel dealer van Modular kunnen wij het gehele assortiment van Modular leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 33.90 EUR

  Aquaslim- een LED plafondlamp voor vochtige ruimtes In private of commerciële ruimtes kan de LED plafondlamp Aquaslim met beschermingsklasse IP65 vooral in vochtige ruimtes worden gebruikt voor algemene verlichting. Ze bestaat uit een grijze kuip uit ABS-kunststof en een heldere afdekking uit kunststof, waarachter een G13 LED buis voor universeel witte verlichting zorgt. Deze kan - wanneer ze na een lange levensduur tot 25.000 uur kapot zou zijn - eenvoudig door een nieuwe worden vervangen...

 • 612.90 EUR

  De bladvergulde plafondlamp Guel geeft verlichting met glans De 3-lichts plafondlamp Guel is een stralend middelpunt in een luxe ambiance. De frame is van bladgoud voorzien, wat bijzonder mooi glanst in het stralende licht. Guel is voorzien van heldere kristallen elementen, waarin het licht wordt gebroken, wat een betoverende fonkeling geeft. Energie-efficiëntieklasse: A++

 • 104.00 EUR

  De Marset Atlas Plafondlamp is ontworpen door het merk Marset. Als officieel dealer van Marset kunnen wij het gehele assortiment van Marset leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 145.00 EUR

  De Wever&Ducré Sqube on base 1.0 LED 2700K Plafondlamp Wit is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 79.90 EUR

  Plafondlamp Gonaro met drie lichtbronnen met energie-efficiënte LED techniek en verstelbare lamphoofden Door de samenstelling van het ringvormige lamphoofd en het verchroomde oppervlak, komt de LED plafondlamp Gonaro zowel modern als tijdloos over. De drie lamphoofden kunnen hierbij in een handomdraai aan de ruimtelijke situatie worden aangepast, zodat het licht precies schijnt, waar het nodig is. Warm wit en door de gesatineerde kunststof verdelers gedimd, stroomt het LED licht met 1.080 lumen...

 • 172.00 EUR

  De Wever&Ducré Box 1.0 LED 1800-2850K Plafondlamp Brons is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 325.00 EUR

  De Wever&Ducré Hexo 2.0 LED 1800-2850K Plafondlamp Wit is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 546.90 EUR

  LED-plafondlamp Sunia met dimfunctie - sterke lichtbron voor de moderne woonruimte De dimbare plafondlamp Sunia is in staat om discrete lichtaccenten neer te zetten en heeft tegelijkertijd een moderne een hoogwaardige uitstraling. De ronde plafondlamp past perfect bij moderne inrichtingen. Het warmwitte licht zorgt voor een aangename verlichting. Het is een bijzonder hoogwaardige en kwalitatieve lamp, die in Duitsland is gemaakt. Energie-efficiëntieklasse: A+

 • 178.00 EUR

  De Wever&Ducré Hexo 1.0 LED 1800-2850K Plafondlamp Zwart is ontworpen door het merk Wever&Ducré. Als officieel dealer van Wever&Ducré kunnen wij het gehele assortiment van Wever&Ducré leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 2 422.00 EUR

  De Artemide Skydro Soffitto LED Plafondlamp is ontworpen door het merk Artemide. Als officieel dealer van Artemide kunnen wij het gehele assortiment van Artemide leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 476.90 EUR

  De Foscarini Nuage Plafondlamp wit is ontworpen door het merk Foscarini. Als officieel dealer van Foscarini kunnen wij het gehele assortiment van Foscarini leveren en geniet u van 2 jaar garantie en de beste service!

 • 1 219.90 EUR

  Designlamp AURORA - een glansrijk hoogtepunt Deze grote, stralende zon in rijk goud en zilver verlicht uw ruimte zeer indrukwekkend. Met haar buitengewoon artistieke design zorgt deze plafondlamp voor een unieke stemming en geeft sfeervol licht. Door de traditionele vervaardiging in Duits-Italiaanse werkplaatsen wordt de constante hoge kwaliteit van deze exclusieve plafondlamp gewaarborgd. Ook geschikt als wandverlichting. Energie-efficiëntieklasse: A++

Artikelen 1 tot 18 van 4 424 in totaal
Pagina:
TOP